کد مطلب: 117782
دلايل عدم اجراي قانون افزايش مرخصي زايمان به ? ماه در‌ آموزش و پرورش اعلام شد
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 1317

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، در پاسخ به اين پرسش که آموزش و پرورش يکي از وزارت‌خانه‌هايي است که افزايش مرخصي زايمان به ? ماه را اجرا نکرده است و بسياري از معلمان در اين زمينه سؤال دارند، دليل عدم اجراي قانون افزايش مرخصي زايمان به ? ماه در آموزش و پرورش چيست، اظهار داشت: همان‌طور که مي‌دانيد سال تحصيلي آموزش و پرورش از اول مهر آغاز شده و تا اواخر ارديبهشت يعني ? ماه ادامه دارد. بنابراين اگر قرار باشد تا مرخصي زايمان معلمان به ? ماه افزايش يابد بايد برنامه‌اي از قبل تدوين شود تا دانش‌آموزان نيز لطمه نبينند.

وي افزود: اگر معلمي يک ماه يا دو ماه به کلاس درس برود و بعد از‌ آن به مرخصي زايمان رفته بايد بتوانيم نيرويي را جايگزين آن کنيم؛ شرايط معلمان با کارمندان اداري فرق دارد.

معاون وزير آموزش و پرورش با اشاره به اينکه دانش‌آموزي که در کلاس اول تحصيل مي‌کند بعد از دو ماه که معلمش سر کلاس آمده و با او انس گرفته مجبور مي‌شود که به‌مدت ? ماه از معلمش جدا شود و با معلم ديگري که جايگزين معلمش مي‌شود سال را به پايان برساند گفت: با توجه به تمام اين موارد بايد توجه داشته باشيم که اجراي قانون افزايش مرخصي زايمان به ? ماه در آموزش و پرورش نيازمند يک طرح جامع است تا با بررسي کامل بتوانيم نيروهايي را تربيت کنيم تا جايگزين معلماني شوند که به ? ماه مرخصي زايمان يعني يک سال تحصيلي مرخصي مي‌روند.

گرد ادامه داد: اجراي قانون مرخصي زايمان به ? ماه در‌ آموزش و پرورش منابع مالي سنگيني دارد که لحاظ نشده است.

وي در پاسخ به اين پرسش که دولت مابه التفاوت مرخصي زايمان را به تأمين اجتماعي پرداخت مي‌کند بنابراين به‌لحاظ اعتباري نبايد مشکل چنداني وجود داشته باشد، افزود: زماني که يک کارمند به ? ماه مرخصي زايمان مي‌رود مي‌توان جاي خالي وي را پر کرد. اما در آموزش و پرورش اگر يک معلم به ? ماه مرخصي زايمان برود جايگزين کردن نيرو دشوار است؛ آيا مي‌توان ?? شاگرد را به کلاس بغلي سپرد، از اين جهت است که مي‌گوييم افزايش مرخصي زايمان در‌ آموزش و پرورش نياز به يک بررسي دقيق و همه‌جانبه دارد.

معاون وزير آموزش و پرورش با اشاره به اينکه براي افزايش مرخصي زايمان به ? ماه در آموزش و پرورش بايد يک برنامه جداگانه‌اي طراحي شود افزود: نيروسازي و جايگزيني نيرو به‌جاي معلماني که به مرخصي مي‌روند مهمترين مانع اجراي اين قانون در‌ آموزش و پرورش است.

گرد ادامه داد: خود را به‌جاي مدير يک مدرسه بگذاريد که ?? کلاس درس دارد و يک‌باره دو معلم به مرخصي زايمان مي‌روند، براي جايگزين کردن آنها چه بايد کرد؟

وي افزود: جدا از بحث اعتبار، ساماندهي نيروي انساني و جايگزيني نيرو دليل اصلي عدم‌افزايش مرخصي زايمان معلمان به ? ماه است.

مرجع : خبرگزاري تسنيم

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html